Verkeersmaatregel voor huldiging wandelvierdaagse

De gemeente Woensdrecht heeft woensdag een tijdelijke verkeersmaatregel ingesteld in Ossendrecht vanwege de wandelvierdaagse.

Een deel van de Molendreef en de Zuster Adolphinestraat is op donderdag 30 juni van 19.00 tot 21.00 uur gesloten. De verkeersmaatregel wordt getroffen vanwege de huldiging van de lopers van de Wandelvierdaagse in Ossendrecht.

De eerste lopers vertrokken maandag 27 juni. Zij konden kiezen uit een ronde van vijf, tien of vijftien kilometer. Dagelijks wordt vertrokken vanaf basisschool de Meulenrakkers. De organisatie van de avondvierdaagse heeft er dit jaar bewust voor gekozen het evenement wat later in het jaar te plannen.

"Het is elk jaar weer een puzzel om te bekijken welke week het meest geschikt is, geluk bij een ongeluk is het Nederlands elftal er niet in geslaagd zich te plaatsen voor het EK voetbal in Frankrijk."

Dit gaf het organiserend comité wat meer ruimte, daarom is er ook gekozen om de wandelvierdaagse te lopen tijdens het EK. "In deze periode zijn we ervan verzekerd dat de dagen lang zijn en hopen we natuurlijk dat ook dit jaar de weergoden ons goed gezind zijn.”

Tip de redactie