Partijen meldden zich voor midgetgolfbaan Meilust

Drie partijen, waarvan een commerciële partij, hebben zich bij de gemeente Bergen op Zoom gemeld om midgetgolfbaan Meilust nieuw leven in te blazen.

Een van die partijen is de Stichting Doe je Passie. "Er verdwijnen al zoveel voorzieningen in Bergen op Zoom. Met de juiste wil en investeringen moet de midgetgolf te behouden zijn voor de gemeenschap", aldus Bianca Verlinden van Doe je Passie.

Zij meldden zich meteen na het besluit van het college om de midgetgolfbaan af te stoten. Inmiddels hebben de drie partijen rond de tafel gezeten met de gemeente. "De gesprekken zijn zeer plezierig en positief verlopen."

Wethouder Yvonne Kammeijer is dan ook blij dat de oproep heeft geleid tot nieuw initiatieven. "Het is echter nog te vroeg in dit proces om u nu al concrete resultaten te kunnen melden." Het college van B&W gaat verdere gesprekken voeren met de partijen, zij onderzoeken of de initiatieven daadwerkelijk kansrijk zijn.

Zomervakantie

Er is afgesproken dat voor de zomervakantie een voorstel aan het college wordt voorgelegd over het stoppen van de exploitatie van de midgetgolfbaan. De baan blijft dan ook voorlopig nog gesloten.

Tip de redactie