Zomers tintje bij tweede editie van VrijMiBoTho

Scheepswerf Duivendijk in Tholen staat vrijdag 24 juni volledig in het teken van de tweede vrijdagmiddagborrel van Tholen.

Vanaf 16.30 uur tot 22.00 uur kan er tijdens deze zomereditie van de VrijMiBoTho genoten worden van cocktails, heerlijk eten en live-muziek. Dit alles wordt ingepakt in een zomerse setting met palmbomen.

De eerste editie van de op 18 december gehouden Vrijdagmiddagborrel Tholen werd met ruim driehonderd man een groot succes. Initiatiefnemers Martine van de Velde en Vincent van der Male hoefden dan ook niet lang na te denken over het wel of niet organiseren van een tweede editie.

“De eerste editie was volledig in kerstsfeer”, vertelt Martine van de Velde. “We hadden de binnenplaats en het kerkje van de Gasthuiskapel tot onze beschikking maar dat was eigenlijk net iets te klein.”

Locatie

De nieuwe locatie bij Scheepswerf Duivendijk is dan ook een bijzondere locatie. “Er is een groot betonnen plateau waarop we veel meer ruimte hebben. Je kijkt aan de ene kant op de steigers met de plezierbootjes en aan de andere kant op Tholen-stad.”

Daarnaast liggen er ook gewoon boten op de kade, waardoor het gehele evenement een urban-feeling krijgt. De organisatie hoopt natuurlijk op goed weer, maar ook bij slecht weer kan de vrijdagmiddagborrel gewoon doorgaan. “We regelen tenten voor als het gaat regenen. Er komt sowieso een tent te staan met daaronder het podium met de DJ-booth.”

Gedurende het event kan men bij een trendy foodtruck terecht voor heerlijke frieten of pulled pork. “Daarnaast hebben we drie zomerse cocktails uitgekozen die te verkrijgen zijn.” Natuurlijk is er ook fris, bier, wijn en prosecco aanwezig.

Muziek

Alle elementen voor een geslaagde borrel zijn aanwezig, zo is er ook nagedacht over de live-muziek. Net als bij de eerste editie zal DJ Bartho een aantal platen draaien en ook de Vlissingse DJ Geerten van Duin is aanwezig. Brazil Express Samba Sounds zorgt voor een extra zomergevoel met Braziliaanse samba en samba-reggae.

Daarnaast maakt ook een special guest zijn opwachting, maar wie dat is? Dat blijft nog geheim. Martine van de Velde: “We borduren met deze editie voort op de eerste editie en willen graag het open en vrijblijvende karakter behouden."

Daarom is ook deze keer de Vrijdagmiddagborrel gratis toegankelijk. "Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen.”

Tip de redactie