Hippe ondernemende Bergenaren massaal op vrijdagmiddagborrel

In de grote Concours Hippique tent was het vrijdagmiddag al vroeg druk tijdens de informele opening van het grote Bergse paardensportevenement op stadspark Kijk in de Pot.

Naadloos liep dit feest over in de kick-off van de reeks TGIF vrijdagmiddagborrel feesten 2016 in Bergen op Zoom.

Organisatie van deze feesten is in handen van Pion, die personeel voor horeca en promoties verzorgt, en Focus Events voor de totaal verzorging van het evenement.

Goed glas wijn

Twee Bergse bedrijven die vorig jaar gestart zijn met de succesvolle hippe vrijdagmiddagborrels middels de TGIF (Thank God It’s Friday) formule. Deze maakt het mogelijk om onder het genot van een goed glas wijn, bier of heerlijke bubbels en hippe & trendy hapjes het weekend in te luiden met collega’s, vrienden, buurtgenoten of juist met die ondernemer die je al een tijdje wilt spreken.

De feesten zijn een keer per maand en bezoekers weten nooit welke interessante en inspirerende locatie in Bergen op Zoom de organisatie gekozen heeft voor de volgende TGIF vrijdagmiddagborrel.

Feestdatum

Via Internet wordt dit pas een aantal dagen voor feestdatum bekend gemaakt. De organisatie hoopt met dit evenement Bergen op Zoom nog meer op de trendy kaart te zetten als hippe ondernemende stad waarin de vrijdagmiddagborrel als netwerkkanaal niet mag ontbreken.

Daarbij versterkt dit feest zeker ook de Bergse Concours Hippique.

Tip de redactie