De organisatie van Kleine Tour Steenbergen is in de regio Zuid-West-Brabant op de tweede plaats geëindigd van de Rabobank Clubkas Campagne. Daarmee ontvangt de Kleine Tour een bedrag van 1.593 euro. 

Alle klanten van Rabobank Zuid-West-Brabant konden van 6 tot en met 18 april stemmen op een vereniging of stichting die zij een warm hart toe dragen.

Verenigingsleven

Rabobank Zuid-West-Brabant heeft een bedrag beschikbaar gesteld van 125.000 euro om het verenigingsleven in de regio te ondersteunen.

Ieder lid van de bank krijgt vijf stemmen om te bepalen welke verenigingen en stichtingen een bijdrage krijgen en hoe hoog dit bedrag is. Hoe meer stemmen, hoe hoger de bijdrage die zij ontvangen.

Cheques

Nummer één in de regio werd Avond4daagse THOR Roosendaal. Zij ontvingen een cheque van 1.814,40 euro uit handen van directievoorzitter Ed Vreman.

Zij hebben 672 stemmen opgehaald, tegenover 59- stemmen voor de Kleine Tour Steenbergen.

SC Welburg

Op nummer drie is Cluzona uit Wouw geeindigd met 430 stemmen. De uitreiking vond plaats op vijf verschillende locaties binnen het werkgebied van de bank, de cheque voor de Kleine Tour werd uitgereikt bij SC Welberg.