Politieteam Bergen op Zoom geeft degene die woensdagavond 23 maart en baksteen tegen de glazen pui van het politiebureau gooide, nog eventjes de kans om zichzelf te melden. 

De kans is groot dat de camerabeelden die van deze persoon zijn gemaakt op korte termijn online geplaatst worden. Hiervoor moet alleen de Officier van Justitie nog toestemming geven. 

Met een ludiek bericht op Facebook waarschuwt de politie de baksteengooier om zichzelf te melden. “Woensdagavond 23 maart 2016 omstreeks 19.30 uur vond u het noodzakelijk om uw onvrede te uiten door met een baksteen tegen de glazen pui van ons politiebureau te gooien."

Camerabeelden

"Graag nodigen wij u uit om naar het politiebureau te komen (u weet de weg kennelijk) zodat we het gesprek aan kunnen gaan over uw ongenoegen. Het feit dat u heel mooi op camerabeelden te zien bent motiveert u wellicht om de eerste stap te zetten, voordat wij het doen.”

De baksteengooier houdt zich echter stil, waardoor de politie de Officier van Justitie gaat vragen of de foto van de persoon online geplaatst mag worden.