SC de Grensneus is dringend op zoek naar kandidaten voor het nieuwe bestuur en voor de Prins en zijn gevolg. 

Op zaterdag 12 maart wordt er om 13.00 uur een algemene vergadering gehouden in De Biezen in Putte door de stichting. Voorzitter Ben van Hoof hoopt op die dag voldoende kandidaten te hebben om de stichting over te nemen. 

“Diverse bestuursleden gaan er mee stoppen, maar enkele leden hebben inmiddels aangegeven om wellicht bij voldoende animo stichting SC De Grensneus te blijven helpen”, aldus voorzitter Ben van Hoof. Hij is dringend op zoek naar kandidaten om de stichting voort te zetten en zo het Puts carnaval te behouden.

Prins Benjamin, Nar Adje en Boer Deni waren het afgelopen jaar voor de elfde en tevens de laatste keer baas in Put en Buntland. Het mooto was in 2016 dan ook niet voor niets: ‘Wa edde gij al elluf kjéér gedaon’. Maar, nu de prins en zijn gevolg het werk neerleggen, vraagt voorzitter van stichting SC de Grensneus zich af hoe het verder moet met het Puts Carnaval.

Afscheid

De voorzitter van de stichting is lovend over het afscheid van de prins en zijn gevolg. Hij spreekt dan ook over kippenvelmomenten bij alle laatste optredens van de Prins en zijn gevolg. “Bij het bejaardenhuis, school Op Dreef, de evaluatie op dinsdagmiddag met de kleintjes en het bejaardenbal."

"Voor de laatste keer een geveldweil uitreiken, een ereneuslid huldigen en het bekende dansje ‘Jen en Wjer’ dansen. Uitschieter was ongetwijfeld de afscheidsavond op dinsdagavond. Een geweldig bezoek van onze leuke burgemeester die verwelkomt werd met drie zoenen door Prins Benjamin en tevens wethouder Martin Groffen. Een mooie speech en leuke cadeautjes van de gemeente.”

Voorzitter Ben van Hoof had het nooit zo druk verwacht op deze avond. “Dus we kunnen terug kijken op een mooi afscheid.”