Het skatepark aan de Boulevard in Bergen op Zoom is volgens Camiel van der Meeren en Martine Suijkerbuijk (Lijst Linssen) toe aan een opknapbeurt. 

“De jongeren zouden graag de skatetoestellen opgeknapt zien en een wand willen hebben waarop zij legaal graffiti kunnen spuiten. De jongeren zijn zelf bereid hierin mee te helpen”, aldus de fractie.

Afschrijvingen

Burgerraadslid Camiel van Meeren en raadslid Martine Suijkerbuijk hebben daarom, namens Lijst Linssen, vragengesteld aan het college van burgemeester en wethouders over het skatepark. 

Volgens een berekening van Lijst Linssen is de skatebaan in 2014 al financieel afgeschreven, maar er is nog niets bekend over eventuele toekomstige investeringen. Zij willen dan ook van het college weten wat het financiële beleid is rondom het skatepark en hoe het zit met de afschrijvingen.

En, mochten er toekomstige investeringen gepland zijn, dan wil de fractie dit graag horen van het college. Daarnaast willen ze weten of wethouder Arjan van der Weegen en de jongeren onlangs nog een gesprek hebben gehad.