Ellis van Loenhout en Natasja Koops Dubbeld willen op 2 juni 2016 de Alpe d’Huez minimaal drie keer beklimmen.

Om zoveel mogelijk geld op te halen organiseert het duo op 5 maart 2016 een spinningmarathon. “Voor al diegenen die de strijd hebben verloren of momenteel aan het strijden zijn, gaan wij ‘2thepoint’, rechtstreeks naar de top!” Natasja Koops Dubbeld en Ellis van Loenhout vormen samen het Thoolse Alpe d’HuZes-team 2thepoint.

“Begin 2015 is het idee ontstaan om met z’n tweeën de Alpe d’Huez fietsend the beklimmen tijdens de Alpe d’HuZes. Samen ben je sterker dus werden de krachten gebundeld in ‘2thepoint’. Wij willen ons steentje bijdragen om te zorgen dat er in de toekomst niemand meer dood gaat aan kanker.”

Spinningmarathon

In samenwerking met de FeelGoodClub Dinami in Steenbergen organiseren ze een acht uur durende spinningmarathon. Inwoners van de gemeente Tholen, vrienden, familie en kennissen kunnen deelnemen aan de spinningmarathon om daarmee geld op te halen voor de strijd tegen kanker.

Het minimale sponsorbedrag is 25 euro per deelnemer. “Inschrijven kan als individu en als team”, vertelt Van Loenhout. In totaal kunnen er 25 teams van 3 tot 8 mensen meedoen met de spinningmarathon die van 12.00 uur tot acht uur in de avond duurt.

Thema’s

Gedurende de dag passeren verschillende thema’s de revue. Er wordt gestart met een ‘Wake Up Call’ en na een uurtje fietsen gaan de deelnemers ‘Back tot the future’. Andere thema’s zijn Around the World, At the Movies, Heartbeat, Candy, Flower Power, Gold en er wordt geëindigd met ‘2thepoint’. In totaal willen de dames vijfduizend euro kunnen overdragen aan het goede doel.