Een 50-jarige automobilist uit Middelburg is donderdagmiddag tot twee keer toe aangereden na een verkeersruzie op de A58. 

De politie is nog op zoek naar de daders, die reden in een zwarte Volkswagen Golf en een rode Fiat. 

De Middelburger wist blijkbaar de frustratie van de twee bestuurders op zijn nek te halen toen hij met zijn rode Volvo ter hoogte van Rilland twee vrachtwagens inhaalden. Terwijl hij nog naast de vrachtwagens zat, reed de zwarte Volkswagen Golf ineens heel kort op zijn bumper.

Toen de Middelburger weer op de rechterrijbaan ging rijden, bleef de Golf naast hem en maakte hij twee keer een scherpe stuurbeweging naar rechts. Daarna ging de bestuurder van de Golf voor hem rijden en trapte hij hard op de rem. De Middelburger botste daarbij op zijn voorganger.

Tweede auto

Inmiddels mengde ook een bestuurder van een rode Fiat zich met de ruzie. De Fiat en Golf klemden de Middelburger in en probeerden hem op de vluchtstrook te drijven.

De zwarte Golf ramde de Volvo van de Middelburger nog een keer tegen en nam vervolgens de afrit bij Hoogerheide. De Fiat nam bij knooppunt Zoomland de A4 richting Halsteren, terwijl de Middelburger bij de Wouwse Tol wordt opgevangen door de politie.

Die is nog op zoek naar getuigen van de verkeersruzie. De aanrijdingen deden zich voor tussen 15.46 uur ter hoogte van Rilland en 15.53 uur ter hoogte van de knooppunt Zoomland.