Buddha’s op de Markt in Steenbergen en Thuis uit Dinteloord hebben respectievelijk de Zilveren en de Bronzen Tapknop gewonnen.

Daarmee behoren de horecazaken tot de top drie van de regio. De horecazaken zijn meerdere keren beoordeeld door mystery guests en blinken uit in gastheerschap, service en bierbehandeling. De Gouden Tapknop ging naar een horecazaak in Breda. 

De uitreiking van de Tapknop 2015 is in handen van het Goed Getapt kwaliteitsprogramma van HEINEKEN Nederland. Regiomanager van Zuid-West Nederland, Ben de Putter, deelde de knoppen uit. “We toetsen de horecazaken die deelnemen aan het Goed Getapt programma aan de hand van mystery guests. Zo kunnen we garanderen dat de gasten op de goede manier van hun bier kunnen genieten.”

Eigenaren Manon Valkenburg en Peter Jongenelen van Buddha’s en eigenaresse Nathalie Bolluijt van Thuis zijn erg trots. “Het is geweldig dat we hebben gewonnen. We doen mee aan het Goed Getapt programma om onze gasten tevreden te stellen en meer kwaliteit te leveren."

"Dat resulteert direct in meer werkplezier en meer waardering van onze gasten. Dat we daar nu ook nog deze prijs aan toe mogen voegen, is voor ons echt een bekroning!”