Dertig kandidaten voor eerste Business Awards Woensdrecht

Dertig ondernemers uit de gemeente Woensdrecht maken kans op allereerste Business Awards Woensdrecht. 

Die worden op vrijdag 11 maart uitgereikt tijdens het eerste Woensdrechtse Ondernemersgala, waarvan de organisatie in handen is van Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier.

Tijdens de culinaire avond vol entertainment bij het ZuidWestHoek College worden de winnaars in de categorieën retail, recreatie & toerisme en handel, diensten & industrie bekendgemaakt. 

Jury

De voorbereidingen voor het Ondernemersgala zijn momenteel in volle gang. Een jury bestaande uit Dhr. H.K. Lenstra (jurysecretaris), Dhr. A.A.A.N. van Aert (Remmerswaal), Dhr. M.A.C. Vermunt (notaris), Dhr. M.W.C. Kerstens (Rabobank), en voorzitter/burgemeester Dhr. J.J.C. Adriaansen buigt zich momenteel over de genomineerden. In totaal zijn er dertig voordrachten binnengekomen.

Zij horen pas op de avond zelf of zij ook daadwerkelijk in aanmerking komen voor een van de drie awards. De jury zal per categorie drie genomineerde bedrijven aanwijzen en deze als finalisten introduceren op de ondernemersavond op 11 maart.

"Op die avond bepalen de aanwezigen door middel van stemming zelf welk bedrijf de uiteindelijke winnaar wordt in hun categorie. Het belooft dus een spannende en gezellige avond te worden", voorspelt de organiserende Lions Club Woensdrecht Zuidkwartier.

Vermaak

De uitreiking van de Business Awards vindt plaats op het ZuidWestHoek College in Ossendrecht. Alle kandidaten worden getrakteerd op een culinaire avond vol entertainment. De Lions Club belooft een "wervelende afwisseling van lekkernijen, presentaties van de genomineerden, stemmen en vermaak."

"Er zal voldoende gelegenheid zijn om als Woensdrechtse ondernemers met elkaar in contact te treden. Het is een informele omgeving om te netwerken, die periodiek gaat terugkeren." Het Ondernemersgala wordt muzikaal aangekleed met muziek van de feestband Caboose.

De avond begint om 18.30 uur. Aan het einde van de avond zal burgemeester Adriaansen de winnaars van de Business Awards bekendmaken.

Goede doelen

Volgens de Lions Club stromen de aanmeldingen voor het Ondernemersgala nu binnen. “Er zijn al 170 kaarten verkocht!”

De opbrengst van de avond gaat naar twee lokale goede doelen. Eén daarvan is het veilig maken van het buitenbad van het Thomashuis in Huijbergen. Het zwembad is nu niet in alle opzichten even veilig voor de licht-verstandelijk gehandicapte bewoners. Daarom willen de Lions het zwembad een opknapbeurt geven.

Het tweede goede doel is het heemhuisje aan de Binnenweg in Hoogerheide, dat in eigendom is van Heemkundekring Zuidkwartier. Ook dit doel kan wel een opknapbeurt gebruiken. Daar willen de Lions zich eveneens voor inspannen.

Lees meer over:
Tip de redactie