ABN Amro sluit kantoor in Steenbergen

Het ABN Amro-kantoor aan de Kaaistraat 46 in Steenbergen sluit vanaf 19 februari haar deuren, vanwege het sterk afgenomen klantbezoek. 

Volgens de bank heeft dit onder andere te maken met de populariteit van de verschillende online applicaties, waarmee de klanten het saldo kunnen controleren en geld over kunnen maken. 

Op dezelfde locatie aan de Kaaistraat komt wel een geldautomaat die geschikt is voor opnames en stortingen. Klanten van ABN Amro die graag alsnog naar een kantoor willen, kunnen terecht bij de ABN Amro in Bergen op Zoom of Roosendaal.

Cursus

"Ook al is mobiel en thuisbankieren bij veel van onze klanten populair en sluit onze vestiging in Steenbergen, de resterende bankkantoren blijven een belangrijke plek innemen in onze dienstverlening. Bijvoorbeeld voor financieel advies over de persoonlijke situatie van de klant", aldus Nicole Geensen.

Alle klanten zijn inmiddels ingelicht, zij hebben tevens een uitnodiging gekregen om bij het dichtstbijzijnde kantoor een cursus 'Internet en Online Bankieren' te volgen.

Lees meer over:
Tip de redactie