Het maximum aantal aanmeldingen van 120 personen voor de oordeelsvormende raadsvergadering op 9 november in Steenbergen is bereikt. Dat laat gemeentewoordvoerster Selene Hoogeveen weten.

Tijdens deze vergadering wordt gesproken over het raadsvoorstel van het college om 200 tot 300 vluchtelingen op te nemen in de gemeente Steenbergen.

“Mensen die zich donderdag 5 november nog hebben gemeld krijgen nog persoonlijk bericht; wie daarna nog reageert krijg een automatisch bericht dat aanmelden niet meer mogelijk is”, licht Hoogeveen toe.

De 120 mensen die toegang krijgen tot de oordeelsvormende vergadering worden alleen binnengelaten als zij de bevestiging uitgeprint tonen bij de ingang van het gemeentehuis.

Tv of internet

Wie niet bij de raadsvergadering aanwezig kan zijn wordt door het college aangeraden om de vergadering op tv of via internet te volgen. “De lokale omroep SLOS zendt de vergadering live uit op televisie; via www.raadsteenbergen.nl is een live audio stream van de vergadering te beluisteren. Er worden bij het gemeentehuis of op andere openbare plekken door de gemeente geen schermen geplaatst om te vergadering te volgen.”

De raadsvergadering begint maandagavond om 19.30 uur, met inloop vanaf 19.00 uur.