Voetbalvereniging FC Bergen bestaat dit jaar 75 jaar en dat wordt groots gevierd met een feestjaar. Tijdens de kick off van het feestjaar, de reünie, worden oud-leden en bestuursleden uitgenodigd. 

Ad de Kok, erevoorzitter van FC Bergen belooft dat dit pas het eerste evenement is in een jaar waarbij iedereen die bij de club betrokken is mee wordt genomen in het jubileumfeest.

Tijdens de reünie van FC Bergen wordt er op sportpark De Markiezaten een voetbalwedstrijd afgespeeld tussen oud leden en huidige leden van de voetbalclub. Voor veel mensen is deze avond een wederzien met oud elftalgenoten en oud spelers.

“Sommige mensen hebben elkaar al jaren niet gezien. Andere leden komen nog elke week eventjes langs om een kijkje te nemen”, vertelt erevoorzitter Ad de Kok. 

Jeugd

Hij geeft aan dat men druk bezig is om een mooi programma te maken voor het feestjaar dat nog tot augustus 2016 duurt. “We gaan hierbij iedereen die betrokken is trakteren op een leuk evenement. Zo zijn we bijvoorbeeld bezig om een leuke dag te organiseren voor de jeugd”, zegt De Kok.

Lees meer over het 75-jarige bestaan van de club op De Bode