De Broadway-musical Kinky Boots komt vanaf oktober naar Nederland. De musical heeft een ontroerend verhaal over jezelf kunnen zijn, maar zit ook boordevol humor en vrolijke muziek van wereldster Cyndi Lauper. Een avond die je bijblijft. Bestel nu tickets vanaf 49,50 euro.

Bestel hier je tickets.

Het verhaal van Kinky Boots

In deze hilarische, brutale en ontroerende musical erft Charlie de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt Simon op zijn pad. De als bokser opgevoede Simon gaat het liefst door het leven als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden storten Charlie en Lola zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze nieuwe richting.

De cast

De Kinky Boots Broadway cast was fantastisch, maar minstens zo goed is de Nederlandse cast. De hoofdrollen worden gespeeld door Nadjim Severina (Simon/Lola), Jonathan Demoor (Charlie Price) en Vajèn van den Bosch (Lauren).

  • Waar: theaters door het hele land. Klik voor alle theaters op de ticketlink.
  • Prijs: vanaf 49,50 euro. De getoonde ticketprijs is inclusief servicekosten en exclusief 1,85 euro transactiekosten en verzendkosten (maximaal 3,60 euro voor reguliere postverzending) per boeking
  • Wanneer: vanaf 26 oktober tot en met 19 april 2020
  • Bestel hier je tickets
Kinky Boots theaterpromo
1
Kinky Boots theaterpromo