Speciaal voor de AutoRai bouwt Suzuki-importeur Nimag een concept car van de Suzuki Grand Vitara.

Speciaal voor de AutoRai bouwt Suzuki-importeur Nimag een concept car van de Suzuki Grand Vitara.
Suzuki-importeur Nimag bouwt in samenwerking met een aantal andere Nederlandse bedrijven een Grand Vitara om tot concept car. Op de AutoRai beleeft die zijn debuut. 'Een beest van een wagen die de bijpassende naam Bandit heeft meegekregen,' aldus zijn scheppers. In elk geval is de auto flink hoger en breder dan een standaard Grand Vitara. Door de extended spatschermen is de auto zelfs dertig centimeter breder. Op het dak zijn stalen rails gemonteerd en er is een spoiler en een lampenrails waarop vijf verstralers zijn gemonteerd die vooruitkijken in de bocht. Verder zijn er aluminium treeplanken met een speciaal uitlaatsysteem.
De concept car is gespoten in parelmoerwitte lak. In het interieur is er uitgebreid leder. Wit voert de boventoon en om de boel wat te kalmeren zijn zwarte accenten gebruikt. Ook zijn er speciale lichtmetalen wielen met zogeheten Baja Claw banden en op de voorbumper prijkt een viertons lier.
Om de auto aan te kleden is gekozen voor een watersport-thema. Er is een speciale opbouw voor een wakeboard en er is een wetsuit en een Suzuki-buitenboordmotor aan boord.