De nieuwe Mitsubishi Pajero staat in januari bij de dealers. Inmiddels zijn de prijzen bekend.

De nieuwe Mitsubishi Pajero staat in januari bij de dealers. Inmiddels zijn de prijzen bekend.
 
De nieuwe Mitsubishi Pajero komt te koop met een 3,2-liter dieselmotor die in combinatie met een handgeschakelde vijfversnellingsbak 160 pk levert en in combinatie met de automaat 170 pk heeft. Daarnaast is er een 3,8-liter V6 benzinemotor met 250 pk. Net als voorheen is er een variant met een korte wielbasis; die mag maximaal 2.800 kilo trekken. De versie met lange wielbasis doet er met 3.300 kilo nog een schepje bovenop. Daarnaast zijn er drie uitrustingsniveaus: Invite, Intense en Instyle.
De 3,2-liter Di-D met korte wielbasis en in de simpelste trim kost 51.990 euro; met automaat is hij 2.200 euro duurder. De versie met de lange wielbasis is er vanaf 55.790 euro; daarvan kost de variant met automaat dus 57.990 euro. De Invite heeft standaard stabiliteits- en tractiecontrole, automatische klimaatregeling,17 inch wielen en een radio/cd-speler.
De Intense is er alleen met lange wielbasis en automaat. Het uitrustingsniveau biedt als extra’s 18 inch wielen, donkergetint glas, cruise control, parkeersensoren, een indrukwekkend geluidssysteem en zilveren dakrails.
De Instyle heeft daar bovenop nog eens xenon-verlichting, een elektrisch bedienbaar zonnedak, elektrisch verstelbare voorstoelen, zwart lederen bekleding met stoelverwarming en een communicatiesysteem dat bestaat uit een touchscreen met navigatie, audiobediening, een dvd-speler en een achteruitrij- en parkeercamera. Dit uitrustingsniveau is er ook alleen met lange wielbasis. De versie met de dieselmotor kost 68.490 euro. Deze meest luxe variant is meteen de enige die met de benzinemotor leverbaar is. Die kost het zelfde bedrag.