AMSTERDAM - De Duitse tuner Mansory heeft zich vergrepen aan de Bentley Continental Flying Spur. Al eerder maakte het bedrijf een tuningspakket voor de Continental GT en ook met een Aston Martin DB9 kun je er terecht.

Mansory geeft de W12 motor van de Bentley Continental Flying Spur er 70 pk bij, wat het totaal brengt op 630 pk. De maximale trekkracht van de getunede Bentley is 750 Nm; honderd meer dan de standaard versie.


De getunede Bentley staat op speciale zevenspaaks 20 inch wielen

Ook kunnen Flying Spur-bezitters bij het in het Duitse Brand gevestigde Mansory terecht voor een aërodynamica-pakket. Er is een voorspoiler met mislampen en verchroomde details waarvoor Mansory zich liet inspireren door de vorm van een zwaard. Ook zijn er zijskirts voor de Bently. Mansory meldt niet geheel zonder trots dat voor de montage van het spoilerpakket geen gaten in de carrosserie hoeven worden geboord. Alles kan worden bevestigd met bestaande ophangpunten. De Bentley staat op speciale zevenspaaks 20 inch wielen.


Mansory voorziet de binnenzijde van extra nappa-leder, koolstofvezel details en aluminium pedalen

Het standaard interieur van de Bentley blinkt natuurlijk al uit in luxe. Mansory voorziet de binnenzijde van extra nappa-leder, koolstofvezel details en aluminium pedalen. Verchroomde dorpelplaten met Mansory-opdruk is de slagroom op de cake.