Audi heeft de A4 een facelift gegeven. Het model is te herkennen aan een gewijzigde voor- en achterzijde. Het dashboard is voortaan voorzien van een groter infotainmentscherm.

Aan de voorzijde van de vernieuwde A4 vallen de grotere grille, anders ingedeelde koplampen en gewijzigde voorbumper op. De nieuwe achterkant is te herkennen aan een anders getekende bumper en nieuwe achterlichtunits.

Binnenin neemt het 10,1 inch grote infotainmentscherm een prominente plaats in. Daarnaast zijn nieuwe materialen toegepast en zijn er voortaan andere kleurcombinaties mogelijk.

Drie uitvoeringen zullen van mildhybridtechniek voorzien zijn, waarbij de brandstofmotor kortstondig elektrische ondersteuning krijgt. De S4, voortaan voorzien van een 347 pk sterke dieselmotor in plaats van een benzinemotor, is een van die modellen.

Het instapmodel, de 35 TFSI-versie, krijgt een 150 pk sterke benzinekrachtbron. De 30 TDI is de voordeligste dieselversie en heeft 136 pk, terwijl de 35 TDI-uitvoering 163 pk levert. Audi benadrukt dat alle motoren schoner zijn dan de Euro 6d-TEMP-emissienorm voorschrijft.

De volledige motorenlijst wordt in een later stadium vrijgegeven, evenals de prijzen.

Kijk voor meer foto's op AutoWeek.nl