AMSTERDAM - Jaguar brengt onder de naam iDition extra zogeheten ´Limited Edition´-uitvoeringen van de S-type en X-type uit.

De Jaguar X-type is als iDition te koop met de 2,0-liter V6, 3,5-liter V6 en de 2,2-liter dieselmotor. De speciale uitvoering heeft als extra´s Cayman 17 inch wielen, automatische climate control, cruise controle, een dvd-systeem met touch screen, Bluetooth voorbereiding, elektrisch bedienbare achterportierramen, een lederen stuurwiel met audio- en cruise control bediening en een neerklapbare achterbank.

Prijzen

De 2,0-liter V6 iDition heeft 16 inch Tobago wielen, automatische climate control, het dvd-navigatiesysteem, de Bluetooth voorbereiding enhet lederen stuurwiel met bediening voor de audio en cruise control. De iDition met 2,5-liter V6 kost 43.900 euro. De 2,0-liter V6 en de diesel zijn 39.900 euro; de stationwagen is 2.700 euro duurder.

Parkeersensoren


De Jaguar S-Type

Ook van de grotere S-type staan iDition-uitvoeringen in de showrooms. Deze is te koop met de 2,7-liter twinturbo diesel en de 3,0-liter V6. Tot het accessoirepakket behoren metallic lak, met leder beklede en meervoudig verstelbare voorstoelen, het dvd-navigatiesysteem, Bluetooth voorbereiding en parkeersensoren in de achterbumper.

De S-Type iDition diesel kost 59.300 euro; de 3,0-liter benzine is 59.900 euro.