Het Duitse Cobra Technology & Lifestyle heeft zich uitgeleefd op een tweetal Nissans, de 350Z Roadster en de Murano. Resultaat: het Cobra N+-pakket. Aan de 350Z Roadster vallen de enorme wielen het meest op.

Grote wielen, verlagingset en een sportonderstel moeten voor een betere wegligging zorgen Ze zijn in de maten 18-, 19- en 20-inch verkrijgbaar. Banden in de maat 245/30 (voor) en 275/30 (achter) vullen de wielkasten tot de laatste kubieke centimeter. De combinatie van grote wielen, verlagingset en een sportonderstel moeten voor een verbeterde wegligging zorgen.

Blinken

Verder valt de grote hoeveelheid chroom en glanzend metaal op. De rolbeugel, dubbele uitlaat en grille in graatvorm blinken je tegemoet. De meeste aanpassingen aan de Roadster zijn ook leverbaar op de Coupé. De Murano is van hetzelfde laken een pak.

Net als de 350 Z is er de keuze uit diverse enorme wielen. Het exterieur kan verder naar keuze worden aangepast met verschillende componenten. Klanten kunnen hun Murano een klassieke off-road-look geven, maar met een paar aanpassingen is ook een chiquere uitstraling mogelijk door gebruik van chroomaccenten.