De Nissan Juke ondergaat voor de tweede maal in zijn modelcylus een aantal wijzigingen. Zo komen er nieuwe lakkleuren en wielen beschikbaar.
 

De auto krijgt een nieuwe, donker verchroomde V-motion-grille, donkere koplampunits én donkere richtingaanwijzers in de buitenspiegels. Op de Acenta-uitvoering zijn led-mistlampen voortaan standaard.

Verder zet Nissan nieuwe 16- en 18-inch grote wielen op de bestellijst. De wielen zijn net als voorheen te voorzien van gekleurde inzetstukken.

Ook in de voor- en achterbumper zijn nu gekleurde panelen te plaatsen. Hetzelfde geldt overigens voor de dorpels en de zijspiegelkappen.

Bovendien is de Juke nu te krijgen in de lakkleuren Vivid Blue en Chestnut Bronze.

Ook het interieur is voortaan in nieuwe afwerkingskleuren te krijgen, te weten Energy Orange en Power Blue. Vanaf de uitrustingsniveau's N-Connecta en Tekna kun je het dashboard met deze kleuren, en in het glanzend zwart laten uitvoeren.

Nissan zegt het stuurwiel voortaan met leer te bekleden en de leesbaarheid van het instrumentenpaneel te hebben verbeterd. Op de optielijst verschijnt een uitgebreid audiosysteem van Bose.

De Nissan Juke werd in 2010 gelanceerd en kreeg vier jaar later een eerste facelift. Het andermaal gewijzigde model wordt vanaf mei leverbaar.

Kijk voor meer foto's op AutoWeek.nl