De Aston Martin Vanquish gaat de laatste fase van zijn modelcyclus in. Om afscheid te nemen van het model, brengt de Britse fabrikant de Vanquish S Ultimate uit.

De nieuwe Vanquish variant is op basis van drie thema’s aangekleed. Klanten die voor Contrasting Carbon kiezen, krijgen een Ultimate Black gespoten Vanquish S die rondom is afgewerkt met Copper Bronze-kleurige accenten. Van binnen wordt Obsidian Black-kleurig leer toegepast, afgewerkt met Kestral Tan accenten.

Optie twee is de Sports Line. Deze variant is Zenon Grey gespoten en wordt afgewerkt met Cobalt Blue-kleurige details. In het interieur wordt een combinatie van geel en zwart gebruikt voor het leer.

De laatste kleurstelling is de Modern Lux. Hierbij krijgt de Vanquish S een White Gold gespoten carrosserie, voorzien van bronskleurige details. Het interieur is bekleed met Chestnut Tan-kleurig leer en zwarte accenten.

Deze nieuwe Ultimate-uitvoering heeft dezelfde 600 pk sterke 6,0-liter grote V12 als de reguliere Vanquish S. Omstreeks 2019 wordt een opvolger op de markt verwacht.


Deze kleurstelling is voorbehouden aan de Vanquish S Ultimate

Kijk voor meer informatie en foto’s op AutoWeek