AMSTERDAM - Honda Access Europe, de Europese accessoiredivisie van Honda, pakt op de Autosalon van Genève uit met een geheel eigen interpretatie van de FR-V.

De speciale Honda FR-V is volgens de fabrikant ontworpen om ´mogelijke toekomstige oplossingen te tonen en ontwikkelen´. Voor welke problemen die oplossingen zijn, vermeldt de historie niet. Wél staat er en lekkere uitvoering van de FR-V.


De neus van de Honda FR-V is extra prominent door de nieuw vormgegeven voorbumper

De neus van de Honda FR-V studiemodel is extra prominent door de nieuw vormgegeven voorbumper en de bumperkap die over de volle breedte loopt. De koplampunits hebben een speciale kleur en ook de grille is meegespoten in die tint. Voorts zijn er dorpelverbreders, een agressief ogende achterbumper, een nieuw uitlaateindstuk en een achterspoiler met een derde remlicht.

Parkeersensoren

De FR-V van Honda Access Europe staat op 19 inch wielen met banden in de maat 225/50 R19. De wielophanging is verlaagd en er zijn Brembo-remklauwen met gegroefde schijven. Tot slot is de FR-V studie voorzien van parkeersensoren in de voor- en achterbumpers én in de dorpelverbreders.

Zwart

In het interieur domineert de kleur zwart; daarnaast zijn er bruin lederen accenten op het stuurwiel, de pookknop, portierpanelen en armsteunen. De interieurpanelen zijn voorzien van grijs metallic accenten.