Volkswagen maakt prijzen T-Roc bekend

Volkswagen maakt de prijzen van de T-Roc, de cross-over van Golf-formaat, bekend. De verschillen met die van een vergelijkbare Golf zijn dan ook klein.

De T-Roc is er vanaf 25.995 euro. Voor dat geld staat er een auto klaar met een 115 pk sterke 1.0 TSI, radio met touchscreen, handmatige airconditioning, led-achterlichten, een automatisch noodremsysteem, een automatisch dimmende binnenspiegel, een regensensor en 16-inch stalen wielen met wieldoppen.

Wie dat laatste niet wil, kan voor 27.960 euro in een T-Roc Style stappen. Behalve lichtmetalen wielen biedt die uitvoering onder meer adaptieve cruisecontrol, comfortabeler stoelen, parkeersensoren, een multifunctioneel stuurwiel en een middenarmsteun.

Sport

Nog een trede hoger staat de Sport, die over onder meer 17-inch lichtmetaal, climatecontrol, een uitgebreider multimediasysteem en led-koplampen beschikt.

De Sport kost met 37.290 euro behoorlijk veel meer dan de Style, maar heeft nog een troef achter de hand. Deze versie krijgt namelijk een 2.0 TSI-motor met 190 pk en vierwielaandrijving.

Met slechts drie varianten is de T-Roc vooralsnog overzichtelijk ingedeeld. Dieselmotoren ontbreken, net als een versie tussen de 115 pk sterke 1.0 en de 190 pk sterke 2.0-liter.

De Golf is er vanaf 21.990 euro, maar dat betreft een driedeursversie met 85 pk. Een vijfdeurs met een 1.0 TSI-motor die 110 pk levert, is te krijgen voor 24.050 euro. 

Ga voor meer foto's en informatie naar AutoWeek.nl

Lees meer over:
Tip de redactie