AMSTERDAM - Volvo presenteert op de AutoRAI de S60 Chrono. Deze auto wordt in een beperkte oplage geleverd. Het thema van het model: chroom.

De Volvo S60 Chrono is direct te herkennen door zijn verchroomde deurgrepen en buitenspiegels. De 17 inch gepolijste velgen zijn speciaal voor dit model ontworpen.


Op het dashboard, de middenconsole en de deuren zitten aluminium accenten

Design Sports Pakket

In het interieur zijn op het dashboard, de middenconsole en de deuren aluminium accenten te vinden. Wie dat wil kan ook nog kiezen voor het Design Sports Pakket. Dat bestaat uit een achterspoiler, speciale vloermatten en een met leder bekleed sportstuur mét aluminium inleg.

Naast de chromen en aluminium accessoires zijn er ook nog sportstoelen die zijn bekleed met een combinatie van stof en leder. De exterieurkleuren van de speciale S60 zijn black stone, back sapphire metallic of titanium grey pearl.

Motor

De S60 Chrono is leverbaar met de 2,4-liter motoren met 140 of 170 pk, de 2,0-liter turbomotor met 180 pk en de 2,4D en de D5 diesels met 130 en 163 pk. De prijzen van de S60 Chrono beginnen bij 35.260 euro.