AMSTERDAM - Tuners maken er een gewoonte van om splinternieuwe modellen meteen van een tuningspakket te voorzien. TechArt heeft de Porsche Boxster al onder handen genomen. De nodige aanpassingen zijn overigens nog in ontwikkeling.

De velgen en bandensets van TechArt voor de nieuwe Boxster zijn al klaar. Klanten kunnen kiezen uit wielen in de maten 17, 18, 19 en 20 inch. Het grootste formaat wiel is te koop in een zilveren of zwarte uitvoering. De bandenmaat die bij het 20 inch formaat hoort, is op de vooras 235/30 ZR 20 en op de achteras 305/25 ZR 20. TechArt kan de Boxster 2,5 tot 3 cm verlagen. Daar horen speciale veren bij, die volgens de tuner perfect harmoniëren met de PASM-systeem dat de actieve vering regelt.


TechArt levert een sportstuur met airbag en 3 of 4 spaken en aluminium pedalen, pookknop en voetsteun

In de maak

Het aërodynamische pakket voor de Boxster is TechArt nog aan het ontwikkelen. Er wordt eveneens nog gewerkt aan een sportievere afstelling voor het onderstel en een uitlaatsysteem dat een nóg sportiever geluid voortbrengt. Ook tuning voor de motor zit bij TechArt nog in het vat.

Interieur

Natuurlijk levert de tuner uit het Duitse Leonberg ook een compleet op de wens van de klant afgestemd interieur dat volledig met leder is bekleed. Een sportstuur met airbag en 3 of 4 spaken en aluminium pedalen, pookknop en voetsteun zijn eveneens bij TechArt voor de Boxster te koop.