AMSTERDAM - Van Ford's bestverkochte voertuig aller tijden wordt volgende week in Detroit een speciale versie onthuld. Het is de Harley-Davidson F-150.

De F-150 is niet alleen de bestverkochte auto die Ford in zijn ruim honderdjarige bestaan heeft gebouwd, het is ook Amerika's voertuig nummer 1. Het is dus niet zo vreemd dat Ford regelmatig een speciale versie van de F-150 uitbrengt. Al eerder hebben we een Harley-uitvoering gezien en in Detroit zal de 2006 Ford Harley-Davidson F-150 worden onthuld.


Ford bouwt 10.000 exemplaren van de Harley-Davidson F-150 SuperCab

Hij is in 'Monotone Black' gespoten en staat op 22-inch wielen van gepolijst aluminium met een speciaal vijfspaaks ontwerp. Het interieur is uitgerust met stoelen waarvan de zittingen en rugleuningen zijn bekleed met zwart anilineleer. Ook zijn er tal van superglanzende zwarte (Piano Black) en verchroomde details.

Harley

Ford zal 10.000 exemplaren van de Harley-Davidson F-150 SuperCab bouwen en voor het eerst zal er keuze zijn tussen
4x2-, of 4x4-aandrijving. Er zullen ongetwijfeld heel wat Harley-bezitter kiezen voor deze stoere truck met het logo van hun geliefde motormerk. De truck is vanaf het najaar leverbaar.