Pas woensdag wordt hij officieel onthuld, maar deze spionagebeelden laten bijzonder weinig werk over aan de fantasie. Dit is de gloednieuwe Opel Insignia ongecamoufleerd.

Hoewel Opel de laatste tijd niet zuinig is met informatie rondom de nieuwe Insignia, bleef het uiterlijk van de auto onder een dikke laag camouflagemateriaal verscholen. We mochten zelfs al achter het stuur plaatsnemen van de nieuweling, maar ook toen bleef het wat het design betreft bij een indruk van de grote lijnen.

Deze spionagebeelden brengen daar verandering in, want nagenoeg niets is nog afgeplakt. De Insignia toont zich hier in een koetswerk dat duidelijk bij een liftback behoort. De korte ‘kont’ maakt dat direct duidelijk. Z’n neus lijkt, mede door de laag gepositioneerde grille, dicht boven het asfalt te zweven. Over het geheel genomen is de auto wat strakker gelijnd dan het uitgaande model, maar van een complete revolutie durven we niet te spreken.

Over een paar dagen verschijnen de officiële beelden van de Insignia op deze site. Dan hopen we ook meer te kunnen vertellen over de specificaties van de auto, die op de Autosalon van Genève voor het eerst voor het grote publiek te zien zal zijn. 

Bekijk foto's van de Opel Insignia in groot formaat.