Goed nieuws voor wie reikhalzend uitkijkt naar een nieuwe editie van AutoWeek Live: het evenement komt terug! Het wordt in 2017 dus opnieuw mogelijk om zélf achter het stuur van vele nieuwe auto’s te kruipen.

Waar die nieuwe auto’s bij de 2014-editie van AutoWeek Live over de kombaan van de RDW in Lelystad konden worden gestuurd, is het nu het TT Circuit Assen dat z’n baan ter beschikking stelt aan het meest dynamische auto-evenement van Nederland.

‘Onze’ Jan-Wouter Kleinjan, Brand Director Auto: "We willen onze bezoekers vooral auto’s laten beleven en dat kan het beste door ze er zelf mee te laten rijden. Daarnaast willen we onze bezoekers laten kennismaken met de nieuwste technieken, zodat ze zelf kunnen ervaren hoe bijvoorbeeld een waterstofauto rijdt of hoe een automatisch noodstopsysteem werkt. Omdat we op een circuit zitten, kunnen we diverse trajecten uitzetten waarop bezoekers in de modellen van hun keuze kunnen rijden."

Uiteraard zorgen we er daarnaast voor dat ook liefhebbers van supercars, youngtimers en klassiekers hun hart weer kunnen ophalen. De titels GTO en AutoWeek Classics spelen daarom straks een grote rol in Assen.

Natuurlijk hopen we ook jou straks tegen te komen in het noorden van het land. Blokkeer 19, 20 en 21 mei 2017 maar vast in je agenda!

Bekijkt de foto's van AutoWeek Live 2014 in groot formaat