De schatrijke Zweedse vlogger Jon Olsson heeft zijn nieuwe Lamborghini Huracan op een wel heel merkwaardige manier laten personaliseren.

Zoals de Zweedse vlogger Olsson het graag ziet, is ook deze Huracán volledig in camouflageprint gewrapped. De 5.2 V10 van de Lamborghini is door tuner Stertman Motorsport voorzien een supercharger van VF Engineering.

Het vermogen bedraagt nu maar liefst 800 pk. Wat dat met de 0-100-tijd doet, meldt Olsson niet. Wel weet hij dat de auto slechts 5,3 seconden nodig heeft om van 100 km/h naar 200 km/h te gaan.

Skibox

Naast de camouflage-wrap springt vooral de skibox in het oog. Een Lamborghini met skibox is overigens gesneden koek voor Olsson, hij had eerder al een Murcielago met deze bijzondere accessoire. De elanden in Zweden zullen op tijd weten wanneer ze niet moeten oversteken, want de Huracán is voorzien van een uitlaatsysteem van Akropovic.

De schatrijke vlogger geeft tot slot aan dat hij deze winter diverse skiresorts in Europa aandoet met de Huracán, dus hou je ogen en oren maar open als je van plan bent om de latten onder te binden!

Bekijk foto's van de Lamborghini Huracán in groot formaat