Renault Koleos extra luxe als Initiale Paris

Renault heeft de nieuwe Koleos in Parijs een Europees debuut gegund. De nieuwe cross-over krijgt gezelschap van een weelderige Initiale Paris-uitvoering.

In april stelde Renault in China de nieuwe Koleos aan de wereld voor, een model dat een trede boven de Kadjar op de SUV-ladder komt te staan. In Parijs staat de Europese versie van de Koleos op de bühne en wordt daar vergezeld door een Initiale Paris-uitvoering.

Geheel volgens Renault-traditie is de Initiale Paris een luxueus aangeklede versie. De rijker uitgeruste variant is Noir Améthyste (donkerpaars) gespoten en heeft Metallic Prune-kleurige accenten. Daarbij staat de auto op donker 19-inch metend lichtmetaal en krijgt hij, naast verbrede wielkasten en Led-koplampen, meerdere Initiale Paris-badges mee.

Interieur

Het interieur is grondiger opgewaardeerd. Er is zwart- of grijskleurig nappaleer leverbaar op de stoelen, het stuurwiel en de pookknop. Zesvoudig elektrisch verstelbare en verwarmbare stoelen maken deel uit van het luxe pakket. Ook gelamineerde zijruiten, R-Link en een Bose audiosysteem met 13 luidsprekers zijn aanwezig.

Hetzelfde geldt voor een heel aantal veiligheidssystemen. Zo beschikt de Koleos InitialeParis over Emergency Braking, Lane Departure Warning, Safe Distance Warning, verkeersbordherkenning, vermoeidheidsherkenning en een achteruitrijcamera met parkeersensoren.

In de zomer van volgend jaar moet de nieuwe Koleos in de Nederlandse showrooms te vinden zijn. 

Bekijk foto's van de Renault Koleos in groot formaat

Tip de redactie