Autosalon van Parijs: dít is het nieuws

Autobeurs Mondial de l’Automobile in Parijs begint bijna. Het nieuws stroomt nu al binnen en dat wordt het komende etmaal zeker niet minder. Dit kun je verwachten.

De eerste persdag in Parijs is morgen, vrijdag volgt een tweede. Zaterdag mag het grote publiek de beursvloer betreden. De komende dagen wordt er meer bekend over de volgende auto's:

Audi Q5

Audi laat stukje bij beetje meer los over de nieuwe Q5. De definitieve en complete onthulling vindt uiterlijk morgenochtend plaats, maar de Volkswagen Groep-avond van vanavond is ook een goede kanshebber.

Hyundai RN30 Concept

In de vorm van de RN30 schotelt Hyundai ons een extreem sportieve versie van de gloednieuwe i30 voor. Het is nog een concept, maar wie weet…

Land Rover Discovery

Er wordt al steeds meer bekend over de nieuwe Land Rover Discovery, maar morgen wordt de auto officieel onthuld.

Lexus UX-Concept

Lexus heeft de wereld al een blik gegund op de achterzijde en het bijzondere interieur van de UX-Concept.  Nog even geduld, het is bijna bekend hoe de rest eruit ziet én wat de bedoeling van deze concept-car is.

Nissan Micra

De Nissan Micra belooft qua uiterlijk scherper dan ooit te zijn. Het volledig nieuwe model is erg belangrijk voor het Japanse merk, dat voor een groot deel van de techniek bij partner Renault heeft aangeklopt.

SsangYong LIV-2

SsangYong neemt weer een concept-car mee naar een grote beurs. De LIV-2 is een voorbode van de nieuwe Rexton, die naar verwachting maar weinig van deze ‘concept’ zal afwijken.

Renault Trezor Concept

Renault probeert op z’n thuisbeurs de aandacht van het publiek te trekken met een sportief model. De Trezor-Concept krijgt bovendien de taak om een volgend hoofdstuk toe te voegen aan de designtaal van het merk.

Renault Zoe met grotere actieradius

Renault heeft ook wat realistischer nieuws: de Zoe krijgt een fors grotere actieradius. Veel informatie is al uitgelekt, meer volgt.

Volkswagen Concept

De concept-car die Volkswagen vandaag of morgen presenteert, is enorm belangrijk voor het merk. De auto luidt namelijk de elektrische toekomst in, een periode die het dieselschandaal moet doen vergeten.

Lees meer over:
Tip de redactie