Een video over Fiat's fabriek in Cassino is snel offline gehaald omdat er een shot in zit waarop Alfa Romeo's nieuwe SUV, de Stelvio te zien is.

Fiat Chrysler (FCA) heeft per ongeluk een video op Youtube gezet waarop de nieuwe Alfa Romeo Stelvio in de fabriekshal te zien is. Vanzelfsprekend is de video snel offline gehaald, maar de Italiaanse site Passione Auto Italiane was er nog net op tijd bij en wist een screenshot te maken. De Stelvio, Alfa Romeo's eerste SUV, wordt pas officieel onthuld in november op de Los Angeles Auto Show.

Hoewel de Stelvio op de gelekte foto deels is ingpakt, is meer te zien dan tot op heden mogelijk was. Zoals verwacht komt er veel Giulia terug in het ontwerp van de voorkant. Naast uiterlijke kenmerken zal de auto naar verwachting ook het platform met de Giulia delen.

Achterwielaandrijving zal dan standaard zijn, maar ook vierwielaandrijving is mogelijk. Hoewel er nu dankzij deze slipper iets meer te zien is van de auto, blijft verdere informatie over de Stelvio verder nog een goed bewaard geheim. Op 15 november gaat het doek definitief van de SUV.