Fiat belicht Fullback en Talento

Fiat heeft meer informatie gegeven over zijn twee nieuwe bedrijfswagens: de Talento en de Fullback. Beide bedrijfsauto's staan vanaf eind juli bij de verkooppunten van Fiat Professional.

Vorig jaar presenteerde Fiat de Fullback, een nieuwe medium-duty pick-up die gerelateerd is aan de Mitsubishi L200. De L200 komt beschikbaar met een 2,4-liter dieselmotor in twee vermogensvarianten. De instapversie is 150 pk en 380 Nm sterk. De krachtigste variant mobiliseert 180 pk en 430 Nm koppel. Zowel voor- als vierwielaandrijving is leverbaar.

De Fullback zal in twee lengtes in de prijslijsten te vinden zijn. De Extended Cab met 5.275 mm in de lengte, de Double Cab is 5.285 mm lang. Eind juli staat de Fullback bij de Fiat-dealers. Prijzen volgen later.

Talento

Eveneens nieuw is de Talento, Fiat's versie van de Opel Vivaro, Renault Trafic en Nissan NV300. Net als die bestelwagens is ook de Talento te krijgen als gesloten besteller, met dubbele cabine, als platformchassis en als versie voor personenvervoer. 

Fiat heeft vier 1.6-liter dieselmotoren op de bestellijst staan die in vermogens variëren van 95 tot 145 pk. Net als de Fullback staat de Talento per eind juli bij de Nederlandse verkooppunten.

Lees meer over:
Tip de redactie