Renault bepaalt prijzen Talisman

Renault heeft de Nederlandse prijzen van de Talisman sedan en Talisman Estate bekendgemaakt. Voor de zakelijke rijders zitten er twee versies met 21 procent bijtelling bij.

De instapprijs van de Talisman sedan bedraagt 30.590 euro. Voor dat geld krijg je de dCi met 110 pk met het uitrustingsniveau Life. Voor de zakelijke rijder is de bijtelling 21 procent, dat percentage geldt ook voor de dCi met 130 pk en handbak (vanaf 37.090 euro). De versie met automaat valt in de categorie van 25 procent bijtelling, evenals alle andere uitvoeringen van de Talisman. De sterkste diesel, de dCi 160, is er vanaf 41.090 euro.

Bij de benzinemotoren begint de prijslijst bij 32.590 euro voor de TCe 150 in Zen-uitvoering. De TCe met 200 pk is er vanaf uitrustingsniveau Intens en kost 38.090 euro. Beide versies hebben standaard een EDC-automaat. De meest luxe versie van de Talisman, de Initiale Paris, is verkrijgbaar in combinatie met de TCe 200-motor of de dCi met 130 of 160 pk.

Standaard is de Talisman voorzien van onder andere automatische dual-zone airconditioning, een met leer bekleed stuur, acht airbags, Radio Renault met vier speakers en stuurkolombediening, digitale radio DAB+ en Bluetooth.

De Renault Talisman is vanaf begin december te bestellen bij de dealer, de eerste auto’s worden begin 2016 afgeleverd. Wie een Talisman Estate – waarvoor op alle versies een meerprijs van 1.200 euro geldt – wil, moet tot het voorjaar geduld hebben.

Bekijk de volledige prijslijst en foto's van de Renault Talisman in groot formaat

Lees meer over:
Tip de redactie