Renault heeft de prijzen van de nieuwe Kadjar bekendgemaakt.

Renault zet de Kadjar net iets hoger in de markt dan de Nissan Qashqai waarmee hij zijn techniek deelt. De prijzen beginnen bij 24.790 euro (23.750 voor de Qashqai) voor de Kadjar Energy TCe 130 Life. Deze biedt onder meer zes airbags, handbediende airconditioning, cruise control en een multimediasysteem met Bluetoothvoorziening.

Voor dieselrijders is er keuze uit twee motoren. De lichtste is de 1.5 dCi 110 (goed voor 20% bijtelling) en die moet minimaal 29.790 euro kosten, terwijl een automaat met dubbele koppeling als optie beschikbaar is.

De sterkste diesel is een 1.6 dCi met 130 pk, die minstens 34.290 euro kost maar dan wel is uitgerust als luxere Intens. De meeruitrusting omvat onder meer rijbaanhulp, parkeersensoren rondom en R-Link met navigatie.

Wie vierwielaandrijving wil op zijn Kadjar, moet de Bose-versie bestellen. De vanafprijs van een versie met vierwielaandrijving is 39.990 euro. Die biedt onder meer 19-inch lichtmetaal, led-koplampen en een beter audiosysteem. De Kadjar staat in juli bij de Nederlandse dealers. 
 

Bekijk foto's van de Renault Kadjar in groot formaat