Eind deze week maakt de Nissan Pulsar Nismo zijn opwachting op de autoshow van Parijs, maar de voorzijde is nu al op internet verschenen.

De Nismo-versie van de Pulsar wordt volgende week tijdens de autoshow van Parijs officieel onthuld, maar dankzij een spionagefotograaf van AutoWeek is er alvast een tipje van de sluier opgelicht. De foto’s zijn gemaakt tijdens de presentatie van de snelle Pulsar aan een select groepje journalisten.
De Pulsar Nismo heeft een sportievere voorbumper met een rode spoilerlip, grotere luchtinlaten en lichtmetalen wielen, waarachter extra grote schijfremmen zichtbaar zijn. Wat er onder de motorkap ligt, is nog gissen, maar te verwachten is dat het vermogen rond de 250 pk zal komen te liggen. De Volkswagen Golf GTI, de Renault Mégane RS en de Ford Focus ST worden waarschijnlijk de belangrijkste rivalen voor de snelste Pulsar.

Nissan onthult de Pulsar Nismo weliswaar eind deze week in Parijs, maar het duurt nog tot ver in het nieuwe jaar voordat de auto zijn weg naar de dealers vindt.

Bekijk foto's van de Nissan Pulsar in groot formaat