Hoewel de  Chevrolet Niva op de Moskou Motor Show zal worden gepresenteerd, zijn er nu al beelden online verschenen van de nieuwe terreinwagen. 

Al een aantal keer zijn er details van de nieuwe Chevrolet Niva naar buiten gekomen, maar nu is de nieuwe auto in zijn geheel te zien.

Uit teasers was al af te leiden dat de nieuwe Chevrolet Niva een vrij stoere verpakking zou krijgen. De uitgelekte beelden bevestigen de vermoedens.

Te zien is een – zeker vergeleken met het huidige model – behoorlijk modern ogende cross-over compleet met een lier, all-terrain-banden, een indrukwekkende stellage op het dak met een heel batterij schijnwerpers en een mooie donkere lak. 

Onder de kap zit een 1,8-liter motor met 136 pk en 172 Nm van PSA. De wielbasis bedraagt 2,6 meter en het de Niva is 4.32 meter lang.

Een korte overhang - zowel voor als achter - moet naast het asfalt van pas komen. Het is nog een studiemodel, verwacht dus over ongeveer een jaar een minder aangeklede versie op het Russische asfalt tegen te komen.

Bekijk foto's van de Chevrolet Niva in groot formaat