Infiniti voert z'n nieuwe Q-naamgeving niet alleen maar in bij compleet nieuwe modellen, ook de bestaande auto's in het gamma gaan voor de bijl. De eersten zijn de G37 Coupe en Cabrio, die voortaan Q60 gaan heten.

Deze twee afbeeldingen, die verschenen op de website infinitiq50.org, vormen het bewijs van de plannen van Infinti. De naamswijziging is onderdeel van de introductie van modeljaar 2014. De documenten tonen aan dat er verder weinig veranderingen op til zijn, alleen op het gebied van de beschikbare lakkleuren verandert er iets.

De eerste echt nieuwe Infiniti is uiteraard de Q50, voor het volgende echt andere vernieuwde model moeten we wachten tot 2014. Dan komt de Q70, de gefacelifte versie van de M. De krijgt ook de nieuwe 2,2-liter turbodiesel onder de kap, die debuteert in de Q50. Het publieksdebuut van de Q70 vindt waarschijnlijk plaats op de Salon van Genève in maart 2014.

Het is nog niet duidelijk wanneer we de Infiniti Q60 bij de Nederlandse dealers kunnen verwachten. De importeur was namelijk niet bereikbaar voor een reactie.

Bekijk foto's van de Infiniti Q60 in groot formaat