Aston Martin heeft een video de wereld ingeslingerd waarop het Britse merk de kijkers lekker maakt met een 'extreme' Aston.

Aston Martin heeft nog maar net de CC100 gepresenteerd of de Britten achten de tijd rijp voor een nieuw project. Op een aankondigende, flitsende video zien we een neusje die wel sterk lijkt  op het exemplaar dat we voorop de V12 Vantage zien.

Het is nog behoorlijk onduidelijk wat we hier voor ons hebben. De nadrukkelijk aanwezige gele kleur van de auto en de bestuurder, die met racehelm op achter het stuur zit, lijken te hinten naar een circuitwaardige nieuwe Aston Martin.

Van de V8 Vantage bestaat al een N24 racevariant, die lichter en sterker was dan z'n normale broertje (foto 2). De gaten in de motorkap wijzen in ieder geval op het V12-exemplaar van de Vantage, dus het zou zomaar kunnen dat ook de V12 Vantage in N24-jas zal worden gehesen. Volgens de video wordt de speciale Aston morgen onder het doek vandaan getrokken. Op zekerheid zullen we dus nog even moeten wachten.

Bekijk 2 foto's in groot formaat