Voor de liefhebber van de Volkswagen Amarok, is er nu een nieuwe XXL-versie van deze Duitse pick-up gemaakt.
 

Volkswagen heeft de XXL toegevoegd aan het Amarok-gamma. Ten opzichte van de 'gewone' Amarok met dubbele cabine en verlengde wielbasis doet de XXL-versie er nog 34 centimeter extra wielbasis en laadbaklengte bovenop. Die komt nu uit op een total van 2,21 meter, de wagenlengte bedraagt 5,90 meter.

De extra grote Amarok is leverbaar met een 2.0 TDI-motor van 140 of 180 pk, die laatste is ook verkrijgbaar met achttrapsautomaat. Op alle modellen is 4Motion-vierwielaandrijving te bestellen, de milieubewuste pick-upper kan kiezen voor het brandstofbesparende BlueMotion Technology pakket.

Aanbieding

Dat is tijdelijk in de aanbieding met een korting van 50 procent, waardoor de instapprijs van de enkelcabine-Amarok met BlueMotion Technology-pakket uitkomt op 20.450 euro (exclusief btw/bpm).

De Amarok is leverbaar met drie wielbases en drie cabinevarianten (enkel, plus en dubbel). De prijzen van de nieuwe XXL beginnen bij 30.600 euro, exclusief btw en bpm.

Hoewel de Amarok voornamelijk zakelijk wordt gekocht, is hij  als particulier aan te schaffen. Inclusief belastingen kom je uit op een basisprijs van 48.835 euro. De XXL is per direct leverbaar.

Bekijk foto's van de Volkswagen Amarok in groot formaat