AMSTERDAM - Ford heeft weer een kunstenaar losgelaten op de Ford Ka. Ook dit keer zorgde de artiest niet alleen voor de aankleding van de Ka, kopers krijgen ook een creatie van de kunstenaar cadeau.

Kunstenaar Clemens Briels kleedde de Ka onder meer aan met 14 inch velgen, airco, centrale deurvergrendeling met afstandbediening, een radio/ cd-speler elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels. Bij de Ford Ka van Clemens Briels is voorts keuze uit 4 metallic lakken. Het speciale model kost 11.995 euro.


Kunstenaar Clemens Briels kleedde de Ka onder meer aan met 14 inch velgen, airco, elektrisch bedienbare ramen en elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels

Het is de gewoonte van Ford om af en toe een artistiek tintje te geven aan de Ford Ka. Al verschillende kunstenaars hebben hun stempel op de Ka gedrukt. Onder hen zijn Jan Cremer, Ans Markus, Hans Molenaar en Corneille. Kopers van deze kunstzinnige Ka´s kregen bij hun auto een creatie van de kunstenaar cadeau. Bij de Ka van Clemens Briels krijgen kopers als attentie een sculptuur van de kunstenaar.