Audi levert per direct zowel de limousine- als de Avant-versie van de A6 als Business Edition. Deze variant heeft een pakket comfortabele en luxe extra’s tegen een concurrerende meerprijs.

De gelimiteerde versie heeft een vanafprijs van 48.550 euro.

De Business Edition-variant van Audi’s A6 heeft standaard zaken als navigatie en het Audi Sound System onder de NMI-knop. Ook een uitgebreid bestuurders informatiesysteem en telefoonvoorbereiding ontbreken niet. Af fabriek heeft de Business Edition bovendien een parkeerhulp, diefstalalarm en metallic- of pareleffectlak.

Audi levert een gelimiteerde oplage van de Business Edition. Het pakket dat deze speciale editie omvat, is verkrijgbaar in combinatie met de 2.0 TFSI, de 2.8 V6 FSI, de 2.0 TDI (136 en 177 pk) en de 3.0 TDI (204 pk). Alle motoren zijn bij de Business Edition gekoppeld aan een automatische versnellingsbak.

Maatwerk

De 2.0 TSI-variant van de Business Edition staat inde Audi-prijslijst voor 48.550 euro. Dan hebben we het over de limousine. De Avant kost als Business Edition met dezelfde motor  51.540 eurp.

De dieselprijzen starten bij 49.160 euro voor de Business Edition limousine 2.0 TDI. Tegelijkertijd met de Business Edition presenteert Audi enkele zogenaamde maatwerkpakketten, zoals het merk ze zelf noemt.

Het aanbod omvat een Comfort-, een Sound-, een Assist- en een Connect-pakket, waarbij de pakketnamen als een soort aanduiding van een thema aangeven waarop het inhoudelijke zwaartepunt van het pakket ligt. De pakketten zijn in combinatie met of afzonderlijk van elkaar te bestellen.