Zaterdag 1 oktober 2022 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl
Jeep Cherokee Trailhawk

Jeep Cherokee Trailhawk moet uithangbord worden

Jeep en Mopar leefden zich ter gelegenheid van de Moab Easter Jeep Safari niet alleen uit op de Wrangler, ook de Grand Cherokee kreeg een speciale behandeling en werd omgetoverd tot Trailhawk Concept.

Net zoals bij de serie opgedirkte Wranglers die we eerder vandaag lieten zien, is de Grand Cherokee vooral een uithangbord van wat Jeep en vaste tuningspartner Mopar allemaal in hun mars hebben op het gebied van terreinrijden en hoe je je Jeep extra stoer of licht kunt maken.

De Trailhawk herken je aan z'n 17-inch aluminium wielen met daaromheen dik Mickey Thompson-rubber in de maat 35 inch – die een plekje vinden in de extra grote wielkasten.

'Rock rails'

De Mopar ‘rock rails’ aan de zijkant en ‘skid plates’ aan voor- en achterkant moeten je behoeden voor schade aan dorpels en onderkant. Motorkap en front zijn afkomstig van de SRT-versie en de ‘blood orange’ lak maakt het plaatje compleet.

De Moab Easter Jeep Safari is een evenement voor offroad-liefhbeers dat voor de 47e keer wordt gehouden in Moab in de Amerikaanse staat Utah. 

Aanbevolen artikelen