Nissan Leaf afgeprijsd

AMSTERDAM - Nissan introduceert nieuwe Business Editions voor de Micra, Juke en Qashqai. Daarbij maakt het Japanse merk van de gelegenheid gebruik om de Leaf met 3.000 euro in prijs te verlagen.

Nissan weet het voor elkaar te krijgen om 3.000 euro van de aanschafprijs van zijn elektrische Leaf af te snoepen. Na de reductie staat een elektrische Nissan nu voor 32.590 euro op de stoep. Ook de leaseprijs zakt naar 455 euro per maand. Voor dat geld krijg je er nog eens twee oplaadpunten gratis bij.

Dan de Business Editions. De Nissan Micra 1.2 DIG-S Business Edition is vanaf nu te leasen voor 60 euro per maand. Voor de kleine Japanner geldt een bijtellingstarief van 14 procent. De B-segmenter in zakenpak is te krijgen in twee varianten.

De één heeft krijgt een radio/cd-speler en bluetooth mee, de ander krijgt lichtmetalen wieltjes en een navigatiesysteem met bluetooth.  Vanaf 12.895 euro staat de opgetuigde Micra bij je op de oprit.

Juke

Ook de Juke wordt overgoten met het Business-sausje. Voor 20.990 euro staat een Juke met 1,6-litermotor op de stoep. Als extra's krijgt hij 17-inch lichtmetaal, privacy glass, het Nissan Connect-navigatiesysteem en een start/stop-systeem mee.

De cross-over is te leasen vanaf 184 euro per maand. Voor de Qashqai geldt hetzelfde als voor de Juke, al krijgt de Qashqai nog eens een setje dakrails gemonteerd. Vanaf 23.990 staat de zakelijke Qashqai bij de dealers. Leasen kan vanaf 210 euro per maand.

Bekijk foto's van de Nissan Leaf in groot formaat

Lees meer over:
Tip de redactie