AMSTERDAM - De Jaguar F-type is al op menige autoshow de ster geweest. Voor Los Angeles heeft hij nieuw elan gekregen en wordt hij in een speciale ‘design’-versie tentoongesteld.

Op de autoshow in Los Angeles wordt de Jaguar F-type voor het eerst tentoongesteld met het Design Pack.

Dat bestaat uit zijskirts in de carrosseriekleur, een splitter in de voorbumper en, in het geval van de V6-uitvoering, een glanzend zwart gedeelte in de achterbumper. Verder is de tentoongestelde F-type ook voorzien van een ‘Black Pack’, dat nog meer zwarte delen aan de carrosserie betekent.

Zwarte sauce

Het Black Pack is alleen leverbaar in combinatie met de kleuren Ultimate Black, Polaris White, Italian Racing Red, Rhodium Silver, Satellite Grey en dit spectaculaire Firesand. Maar daarmee houdt het allemaal niet op want ook het interieur is overgoten met een zwarte saus.

Het Black Pack voor het interieur houdt in dat de Jag een sportstuurwiel met afgeplatte onderkant heeft en zwarte omlijsting van de ventilatieroosters en schakelaars. Verder zijn de ringen rond de tellers uitgevoerd in het zwart.

De auto die in LA staat is een V6 S. Met F-type wil Jaguar laten zien hoe ver klanten kunnen gaan met de personalisering van hun auto.

Bekijk foto's van de Jaguar F-type in groot formaat