AMSTERDAM - Tom Coronel maakt dit jaar z’n debuut tijdens het Goodwood Revival-evenement. Hij rijdt samen met David Hart met een AC Cobra in de Shelby Cup.

De Nederlandse WTCC-coureur stapt vrijdag 14 september rechtstreeks vanuit het vliegtuig in de AC Cobra, waardoor hij net op tijd is om zich te kwalificeren.

Coronel rijdt de race in Engeland samen met David Hart, een landgenoot die zijn sporen in de racerij inmiddels ook aardig heeft verdiend.

Op het historische Engelse festival in West-Sussex, waar in tegenstelling tot het Goodwood Festival of Speed serieus wordt geracet en waar de bezoekers hun kleding aanpassen aan de leeftijd van de auto’s, komt nog een andere beroemde debutant aan de start.

De Franse ex-Formule 1-coureur Jean Alesi vertoont z’n kunsten in een Ferrari 250 GTO tijdens de RAC TT Celebration race.

Goodwood Revival vindt dit jaar plaats van 14 tot en met 16 september. Een kaartje voor het hele weekend kost 117 pond, een dagkaart 56 pond. Wel even van tevoren reserveren want anders sta je voor niets aan de poort. Klik hier voor meer informatie over het bijzondere evenement.

Bekijk 2 foto's in groot formaat