AMSTERDAM - Een tijdje terug onthulde Ford de nieuwe Transit Custom, nu zijn ook de prijzen van deze bedrijfsauto bekendgemaakt.

Vanaf 19.900 euro (exclusief BPM en BTW) ben je de eigenaar van een nieuwe Transit Custom in Ambiente-trim, goed voor onder andere een radio, Bluetooth-functionaliteit, voice control en elektrisch bedienbare zijruiten voor. Voor dat geld heb je de bestelauto met een enkele cabine en een 100 pk sterke 2,2-dieselmotor. Voor 2.000 euro meer heb je dezelfde auto met een dubbele cabine, de Kombi (met een tweede en derde zitrij) is er voor een meerprijs van 2.700 euro. Voor een meerprijs van 800 euro krijg je de Transit Custom met een langere wielbasis.

De Transit Custom Trend, met bovenop de uitrusting van de Ambiente onder andere airco, cruise control en een cd-speler, is leverbaar vanaf 21.150 euro – voor de andere modelvarianten gelden dezelfde meerprijzen. Verder is er de Transit Custom Limited, met onder andere 16-inch lichtmetaal, een passagiersairbag, parkeersensoren voor en achter en stoelverwarming. Vanaf 23.650 euro heb je deze auto met een enkele cabine en een 125 pk sterke uitvoering van de 2,2-liter dieselmotor.

Bekijk foto's van de Ford Transit in groot formaat